INFORMATION OM PRYLMARKNAD

Min stora passion, vintage tyg, har bidragit till att jag har otroligt mycket tyg som jag inte hinner använda själv. Jag vet också att det är många som vill skapa själva och är ute efter små tygbitar med speciellt mönster och färg.
Därför finns en del tyger utlagda här.

Info om lapptäckstyger:

Dom flesta tyger här passar till lappteknik och små projekt.
Alla bilder på FQ är i A4 storlek för att ge dig en bra uppfattning om mönsterstorleken. Observera att mönstret kan skilja sig något från bit till bit.
Dom flesta tyger har varit använda i form av lakan/gardin och är i bomull. Bra skick men kan förekomma lite spår efter användning. Säljs per FQ (fat quarter) 55X45cm. Pris varierar från 40-120 kr inklusive frakt inom hela Norden. Kunder från Danmark betalar mellan 40-120 DK, Norge NOK, Sverige SEK ( Finland, kontakta mig)
Jag har delat tyger efter färger och för att komma till önskad färg klicka på bild i menyn till höger.

Köper du 5 st oavsett priser får du den billigaste på köpet!!!

Maila mig artikelnummer (finns under bilden) samt mängd så hör jag av mig snarast. Betalning sker via bank eller Paypal.

Önskar du köpa en udda storlek kontakta mig!
Våga fråga HÄR!Helgens tygpaket lycka och glädje

Helgens unika gladaste retro tygpaketInnehåller ett vackert djurmönstrat tyg med mått ca 45X59 cm samt 5 stycken FQ i glada klöver, fjärilar, hjärtan och blommor. Alla tyger är i nyskick med klara fina färger och är i bomull.Såld

2 kommentarer:

  1. Vill köpa, men eftersom din e-postadress inte står utskriven kan jag inte nå den från min dumma dator. /OttoPippi
    ottopippi@live.se

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag hittade den här sidan när jag letade efter fina barntyger. Jag tycker djurtyget var så otroligt fint. Såg dock att det var sålt. Du råkar inte ha mer av det eller vet om det säljs någon annan stans? MVH Frida lundmark_frida@hotmail.com

    SvaraRadera